Despre noi

Misiunea noastra consta in organizarea de cursuri autorizate si sustinute de formatori certificati. Echipa noastra ofera tot suportul necesar pe toata durata formarii profesionale, atat telefonic, cat si prin email sau chat.

DESPRE NOI

Centrul de Formare si Evaluare Profesionala este furnizor acreditat de formare profesională înregistrat în Registrul Național al Furnizorilor de Formare Profesionala a Adulților a Mun. Suceava iar certificatele de absolvire sunt emise de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor sub egida Ministerului Muncii și Protecției Sociale și a Ministerului Educației și Cercetării.

Cine suntem noi?

Suntem o echipa orientata spre satisfactia clientului. Fie ca esti la inceput de drum sau doresti sa-ti consolidezi cariera noi venim in sprijinul tau oferindu-ti cursuri autorizate de Minsterul Muncii si  Ministerul Educatiei, actualizate, din diverse domenii.

Dupa absolvirea cursurilor autorizate se obtine o diploma emisa de Minsterul Muncii si Educatiei, diploma recunoscuta la nivel national avand valabilitate nelimitata. Lectorii nostri sunt lectori experimentați, specialiști în domeniile pe care le predau.

AUTORIZAȚIE