Despre noi

Misiunea noastra consta in organizarea de cursuri autorizate si sustinute de formatori certificati. Echipa noastra ofera tot suportul necesar pe toata durata formarii profesionale, atat telefonic, cat si prin email sau chat.

DESPRE NOI

Centrul de Formare si Evaluare Profesionala este furnizor acreditat de formare profesională înregistrat în Registrul Național al Furnizorilor de Formare Profesionala a Adulților a Mun. Suceava iar certificatele de absolvire sunt emise de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor sub egida Ministerului Muncii și Protecției Sociale și a Ministerului Educației și Cercetării.

Cine suntem noi?

Suntem o echipa orientata spre satisfactia clientului. Fie ca esti la inceput de drum sau doresti sa-ti consolidezi cariera noi venim in sprijinul tau oferindu-ti cursuri autorizate de Minsterul Muncii si  Ministerul Educatiei, actualizate, din diverse domenii.

Dupa absolvirea cursurilor autorizate se obtine o diploma emisa de Minsterul Muncii si Educatiei, diploma recunoscuta la nivel national avand valabilitate nelimitata. Lectorii nostri sunt lectori experimentați, specialiști în domeniile pe care le predau.

AUTORIZAȚIE

Cursuri

Curs prim ajutor premedical – Modulul I

Curs

LEI195 / curs
 • NOVAMIND EDU organizează periodic cursuri de prim ajutor premedical, cu traineri autorizati ANC, medici atestati ca formatori de prim ajutor premedical.
Curs prim ajutor premedical – Modulul II

Curs

LEI195 / curs
 • NOVAMIND EDU organizează periodic cursuri de prim ajutor premedical, cu traineri autorizati ANC, medici atestati ca formatori de prim ajutor premedical.
Curs INFIRMIERA

Curs

LEI1250 / curs
 • Cursul se adresează persoanelor care doresc să se califice în domeniul sanitar şi să obţină un certificat cu recunoaştere profesională naţională şi internaţională, care permite angajarea în unităţile sanitare publice şi private din sectorul sanitar.
Curs PRACTIC Injecții, perfuzii și branule

Curs

LEI280 / curs
 • Curs pentru: asistenţi medicali, studenţii de la facultatile de medicină, elevii liceelor sanitare sau cadrelor medicale deja în funcţie.
Curs PRACTIC Recoltări probe biologice

Curs

LEI230300 / curs
 • Curs pentru: asistenţi medicali, studenţii de la facultatile de medicină, elevii liceelor sanitare sau cadrelor medicale deja în funcţie.
Curs EKG (Electrocardiograma)

Curs

LEI300 / curs
 • Cursul de EKG îți va oferi noțiuni fundamentale de care ai nevoie pe parcursul exercitării profesiei de asistent medical.
Curs Iniţierea şi Susţinerea Alăptării

Curs

LEI99 / curs
 • Cursul te va învăța cum să susții mamele să inițieze și să întrețină alăptarea. Vei primi informații despre beneficiile alăptării. Vei învăța diferite poziții pentru alăptare și vei ști cum să lucrezi cu echipa mamă-copil pentru a obține o alăptare de succes.
Curs Comunicare empatică în domeniul medical

Curs

LEI65 / curs
 • Cursul oferă tuturor asistenților un ghid de reguli, tehnici și abordări eficiente în comunicare, cu ajutorul cărora să își poată îndeplini mai bine misiunea.
Curs Îngrijirea de rutină a nou-născutului la Termen

Curs

LEI149 / curs
 • La finalul cursului, asistentul medical de neonatologie va ști cum să acorde îngrijirile corecte nou-născutului și să recunoască semnalele de alarmă care necesită prezența medicului.
Curs etică – noţiuni de bază

Curs

LEI65 / curs
 • Curs recomandat profesioniștilor din servicii de îngrijiri paliative (studenți la medicină, asistenți medicali, medici, psihologi, asistenți sociali).
Curs sondaje, spălături, clisme

Curs

LEI190 / curs
 • Curs adresat asistenților medicali în devenire (cursanților din școlile postliceale, studenților de la medicină) sau a personalului medical deja în funcție.
Curs dezinfectie, decontaminare si sterilizarea materialului reutilizabil in cabinetul/clinica stomatologica

Curs

LEI230 / curs
 • Cursul se adresează personalului medical din cabinetul/clinica stomatologica (asistenților medicali si medicilor) în scopul însușirii etapelor esențiale ale procesului de sterilizare în contextul normei nr. 1761/2021, respectiv curățarea, dezinfecția, sterilizarea, monitorizarea și evaluarea proceselor.